Υπηρεσίες

Διαχείριση Βάρους

Είτε για αισθητικούς είτε για ιατρικούς λόγους ή διαχείριση του βάρους αποτελεί έναν από τους πιο κοινούς στόχους. Ωστόσο ο κοινός παρανομαστής στη διαδικασία αυτή είναι η εξατομίκευση καθώς δεν είναι όλες οι διατροφές κατάλληλες για όλους! Μια διατροφή η οποία ταιριάζει στο δικό σας προφίλ και ανάγκες θα είναι πιο εφικτό να την ακολουθήσετε.

Αθλητική Διατροφή

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην απόδοση και την αποκατάσταση ενός αθλητή ή αθλούμενου, παίζει η κατάλληλη επιλογή τροφίμων αλλά και υγρών στην σωστή χρονική στιγμή και ποσότητα! Οι ανάγκες αυτές διαφέρουν ανάλογα με το είδος της άσκησης που κάνει κάποιος, την προπονητική φάση, αλλά και τους εξατομικευμένους στόχους του!

Διατροφική Εκπαίδευση

Όσο σημαντική είναι η επίτευξη του ατομικού σας στόχου , άλλο τόσο σημαντική είναι και η διατήρησή του! Μέσα από την διαδικασία της παρακολούθησης, σκοπός είναι ο σχεδιασμός μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης με στόχο την αλλαγή ή ακόμα και τη βελτίωση της διατροφικής συμπεριφοράς μακροπρόθεσμα.

Εγκυμοσύνη

Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης συμβαίνουν αλλαγές στο σώμα οι οποίες απαιτούν τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά. Η διατροφή στη φάση αυτή, είναι πραγματικά σημαντική αφού ότι τρώτε επηρεάζει τόσο εσάς όσο και το μωρό που αναπτύσσεται . Ακόμη κι αν δεν τρώγατε ιδιαίτερα υγιεινά πριν μείνετε έγκυος, δεν είναι αργά να υιοθετήσετε μια πιο σωστή και ισορροπημένη διατροφή κάνοντας μερικές θετικές αλλαγές στις διατροφικές σας συνήθειες.

Χρόνιες Παθήσεις

Η καλή ποιότητα ζωής είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την καλή υγεία. Βασικός  παράγοντας για την διατήρησή της είναι η διατροφή, καθώς αυτή μπορεί να επηρεάσει τη μακροζωία.Η κακή διατροφή ευθύνεται για την εμφάνιση χρόνιων νοσημάτων όπως η παχυσαρκία, ο διαβήτης, οι καρδιαγγειακές παθήσεις  και διάφορες μορφές καρκίνου. Αντίθετα η σωστή θρέψη, η οποία βασίζεται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες συστάσεις, μπορεί να προλάβει και να αντιμετωπίσει τις ασθενείς που σχετίζονται με τη διατροφή.